Köszöntünk a felelősségteljes
állattartók körében!

A kertbe kijáró cicák a kutyákkal ellentétben nagyobb területeket járnak be, nem akadály nekik a kerítés. Könnyen összeszedik a bolhákat és az enyhe télvégi időben akadálytalanul elszaporodott kullancsokat is. Bár ismertek olyan (súlyos) cicabetegségek, amiket ezek a paraziták terjesztenek, a valódi veszélyt az jelenti, hogy a macskák szőrébe/bőrébe kapaszkodott élősködők otthonunkba is bejutnak (nem vicces, hogy a cica behozza a kullancsot a kutyának és a gyerekeknek).

 

A bélférgek elleni védekezés a lakásban tartott cicák számára is elengedhetetlen: cipőtalpunkon könnyedén behurcoljuk nekik a fertőzést. Aki már próbált cicának tablettát beadni, tudja, az, hogy nagyobbak vagyunk, nem azt jelenti, hogy nem a cica a dacosabb... a gyártók gondoltak erre, a cicák számára nem tablettákat, hanem könnyen adagolható cseppentős készítményeket kínálnak.

A méltánytalanul elszaporodott szívféreg sajnos a cicákat is érinti, szúnyogcsípéssel az ő szervezetükbe is bekerülnek a lárvák. Jó hír, hogy a parazita macskákban nem képes szaporodni, emiatt viszont nem is kimutatható.


Védekezni érdemes, és egyszerű.

Hogyan segíthetünk Neked?

Szeretettel várunk Téged és kutyádat Martonvásári rendelőnkben és a témával foglalkozó Facebook csoportunkban!

- szívféreg diagnosztika komplex szűrővizsgálattal
- szívférgesség gyógyítása
- konzultációs lehetőség gazdik részére szívféreg szűrővizsgálattal, kezeléssel kapcsolatban
- személyes, illetve online tematikus képzések a témában kutyával foglalkozó szakemberek és gazdik részére (kutyakozmetikusok, trénerek, kutyaiskolák)
- konzultációs lehetőség állatorvos kollégák részére szívféreg kezeléssel kapcsolatban
- szívféreg szűrővizsgálatok elvégzése rendelőnkbe beküldött vérmintából

Tovább a rendelőhöz!Mutasd a csoportot!

Kérdésed van?

Hívj minket bátran.

Patrícia: +36702219565
Zsolti: +36706348188

Ha esetleg nem tudnánk felvenni, kérlek írj nekünk SMS-t, visszahívunk!